‘’Το Κόκκινο Καπέλο”, κάνει και πάλι την εμφάνιση του, στον Τεχνοχώρο ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝ (Διογένους 1, Αγ. Δημήτριος - https://goo.gl/62KrGE) την Κυριακή, 18 Μαρτίου (ώρα 21:00) και οι «Γλυκές Ρέγγες» είναι έτοιμες και γεμάτες ενέργεια για να συνεχίσουν την θεατρική τους σεζόν που έχει ήδη δυναμικά πορευτεί με ένα ‘’κόκκινο καπέλο’’.

‘Ενα κόκκινο καπέλο ταξιδεύει παντού, ακόμα και στο άγνωστο. Μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες φτιάχνει ιστορίες.  Ταξίδι, διαδρομή, προορισμός: όλα γίνονται θεατρικές σκηνές,  ανεξάντλητα δημιουργικές,  με αστείρευτο χιούμορ και πολύ ενέργεια, που μοιράζονται εξ’ ίσου ηθοποιοί και κοινό.

«Το Κόκκινο Καπέλο» μέσα από τις σκηνές που πραγματοποιούν οι «Γλυκές Ρέγγες» κατά την διάρκεια της παράστασης, αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα.  Αντιμετωπίζει καταστάσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς άλλος, εκτός από το κοινό που παρακολουθεί, αλλά και ‘κατευθύνει’ την παράσταση.

Ένα κόκκινο καπέλο, η αλήθεια είναι, πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο, ένα αντικείμενο.  Όμως με τ’ αντικείμενα πολλές φορές οι άνθρωποι δημιουργούν σχέσεις. Επικοινωνούν. Ένα καπέλο, αγοράζεται, χαρίζεται, πουλιέται, χάνεται, χαλάει, πέφτει στη θάλασσα, το παίρνει ο αέρας… Αλλάζει χέρια!   Γιατί, κάποιες φορές τα αντικείμενα καθορίζουν τις σχέσεις μας και κάποιες άλλες τη ζωή μας.   



‘Ετσι λοιπόν, μέσα από ιστορίες που φτιάχνουν κοινό και ηθοποιοί μαζί, με «Το Κόκκινο Καπέλο» εξελίσσεται μια πετυχημένη, γεμάτη φαντασία κι απολαυστικό χιούμορ παράσταση. 
Οι παραστάσεις κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού (ή αλλιώς Improv Comedy Theatre), που πραγματοποιούνται από τις Γλυκές Ρέγγες είναι μια μορφή θεατρικής έκφρασης, κατά την οποία οι ηθοποιοί είναι συγχρόνως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και πρωταγωνιστές της παράστασης.  Παράλληλα, οι σκηνές που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια μιας παράστασης γίνονται κυρίως με τις κατευθύνσεις και ιδέες των θεατών.

Οι  Γιούλη Βομπίρη, Ιπποκράτης Τροβάς, Κλαίρη Χατζηγιάννη και Ελίνα Χριστοδουλάκη είναι οι αυτοσχεδιαστές ηθοποιοί, που αποτελούν την ομάδα Γλυκές Ρέγγες, δημιουργώντας αλησμόνητα επιτυχημένες Improv Comedy παραστάσεις.

Για περαιτέρω δραστηριότητες της Ομάδας, υπάρχουν ολες οι πληροφορίες, μέσα από την σελίδα facebookwww.facebook.com/glykesregges 
                                                                   
Εισιτήριο :7 ευρώ
Διάρκεια : 75 λεπτά
Κυριακή 18 Μαρτίου
Ώρα : 20:00

Κυριακή, 18 Μαρτίου & ώρα 20:00
Τεχνοχώρος ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝ
Διογένους 1, Αγιος Δημήτριος
(δίπλα στο μετρό Δάφνης)
χάρτης: https://goo.gl/62KrGE
Τηλ. Κρατήσεων: 6983930220


Σχόλια