"Στα καλά του καθισμένου 2,5" στο Θέατρο Αργώ

 

Γέλιο, συγκίνηση, προβληματισμός και στο τέλος διάθεση για αλλαγή. Ναι, όλα αυτά σε μία παράσταση. Το ζήσαμε στις παραστάσεις μας στη Αθήνα την άνοιξη και τώρα ερχόμαστε ξανά για να το ζήσουμε δυναμικά με όσους δεν μας πρόλαβαν το περασμένο Μάιο αλλά και με όσους δε μας χόρτασαν !

Σάββατο 23/9 ώρα 20.00 & Κυριακή 24/9 ώρα 18.00

Θέατρο ΑΡΓΩ - Αιμιλία Υψηλάντη (Ελευσινίων 13-15, Μεταξουργείο, Αθήνα) υπάρχει πρόσβαση για αμαξίδιο και στη σκηνή και στους θεατές, απλά οι θέσεις για αμαξίδιο είναι περιορισμένες, οπότε όσοι χρήστες αμαξιδίων σκοπεύετε να μας έρθετε, ιδανικά ενημερώνετε με ένα τηλέφωνο στο θέατρο

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ -->> https://www.more.com/theater/sta-kala-tou-kathismenou-1/

Περίληψη
Ένα έργο που ‘’παντρεύει’’ το χιούμορ με την αναπηρία καθώς αποδεικνύει με το πιο διασκεδαστικό τρόπο ότι αυτά τα δύο μπορούνε να πάνε μαζί και μάλιστα μπορούνε να μας οδηγήσουν σε κοινωνίες με λιγότερη ανισότητα και λιγότερα ταμπού. Η θεατρική αυτή παράσταση υπόσχεται στο θεατή γέλια μέχρι δακρύων αλλά και δάκρυα συγκίνησης που θα κρύβουν μέσα τους μια υπόσχεση για αλλαγή προς κάτι καλύτερο. Το ‘’κρυφό μυστικό’’ του έργου είναι οι μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας, που στόχο έχουν να διαδοθούν και από τους αποδέκτες θεατές που με τη σειρά τους ελπίζουμε να γίνουν πομποί αυτής της αισιοδοξίας. Γιατί όπως μας λέει και ο συγγραφές του έργου «Όποιος χαμογελάει στα εύκολα είναι χαρούμενος. Όποιος χαμογελάει στα δύσκολα είναι δάσκαλος»

Συντελεστές
Πρωταγωνιστές : Σαρόπουλος Μ. και Αντωνίου Δ.
Σενάριο και σκηνοθεσία : Αντωνίου Δ.
Αφηγητής : Σερβετάς Γιάννης

Σχόλια